Uniform

Het chiro-uniform bestaat uit een rode chiro T-shirt, een chirobroek- of rok en een blauw chirohemd of trui. 

Chiro kleren zijn te verkrijgen in de banier of via onze 2dehandsshop. In De Banier kan je terecht voor mooie Chirokleren, nuttige Chirobehendigheden en unieke cadeautjes om de rest van je vrienden te overtuigen om ook in de Chiro te komen.


Dit uniform is niet verplicht, maar draag wel steeds speelkleren die vuil mogen worden! Draag ook zeker altijd kleren die aangepast zijn aan de weersomstandigheden! (d.w.z. regenjas als het regent, handschoenen als het vriest,...)

Chiro Kristal merchandise

Chiro Kristal verkoopt een eigen Kristal T-shirt en een eigen Kristal trui. Wil jij ook rondlopen in ons prachtig uniform? Vraag dan zeker om een trui of T-shirt te passen op zondag of stuur een mailtje naar Margot, Jolien of Isabelle

 

Het bedrag mag u overschrijven naar rekeningnummer BE78 7331 4919 1686 met vermelding van uw naam en uw bestelling. Een T-shirt kost €10 en een trui kost €25.

Tweedehandskledij

Hieronder vindt u een lijst met alle beschikbare spulletjes! Bij interesse kan u contact opnemen met Katrien. Om af te spreken, dingen te passen bent u welkom bij familie Havermaet

 

Telefoonnummer: 0477/58.08.38 (liefst bellen na 17u)

E-mail: gitteenkatrien@telenet.be

Adres: Plantinlaan 22, 2940 Stabroek

 

Download
TWEEDEHANDSflupke[13973].doc
Microsoft Word document 38.0 KB