Kostenplaatje

Lidgeld

Wanneer je lid wordt van onze Chiro, vragen wij €30 lidgeld per jaar. Dit bedrag wordt gebruikt om uw zoon/dochter lichamelijk te verzekeren indien er eens een ongelukje zou gebeuren. Daarnaast wordt dit bedrag ook gebruikt voor de aankoop van spelmateriaal en voor speciale activiteiten zoals schaatsen, zwemmen, ...  (BE17 7331 4924 3321)


Weekend en bivak

Naast de standaard activiteiten gaat elke groep één keer per jaar op weekend. Dit kost ongeveer €25 - €30. Op het einde van het Chirojaar sluiten we af met een fantastisch bivak. Dit kost €100. De kristallekes, onze jongste leden, gaan iets korter op kamp en betalen €75. Het is niet verplicht om mee te gaan op weekend en op bivak, maar het is altijd wel super leuk!


Tegemoetkomingen

Dit alles is natuurlijk een hap uit het budget. Gelukkig bestaan er enkele tegemoetkoming die wij met veel plezier promoten! Hieronder een lijstje met de mogelijkheden!

Download
Tegemoetkomingen.docx
Microsoft Word document 14.6 KB

Chiro voor iedereen!

Onze Chiro staat open voor iedereen! Wil jij graag naar de Chiro komen, maar twijfel je over het financiële plaatje? Spreek dan gerust de leiding aan of contacteer de groepsleiding. Ze gaan met veel plezier samen op zoek naar gepaste oplossingen. Want elk kind verdient een onvergetelijk hobby!