Corona-proof op zondag

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om van een Chirozondag een Corona-proof moment te maken! Lees zeker alles heel goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! STAY SAFE!

CODE ROOD - wat verandert er voor u?

  • Voor Kristallekes, Speelclub en Rakwi verandert er niets.
  • Alle leden van Tito, Keti en Aspi mogen niet meer naar de Chiro komen. :(
    Er worden wel alternatieve activiteiten voorzien. Houd dus zeker de WhatsApp-groep van jouw chirogroep in het oog!
  • Alle groepen spelen zoveel mogelijk buiten. Zorg dus voor kledij aangepast aan het weer!

De belangrijkste maatregelen:

Algemene maatregelen overheid:

Respecteer steeds de huidige maatregelen, ook wanneer u terugkeert uit een oranje of rode zone. Voor meer informatie kan u terecht op: https://www.infocoronavirus.be/nl/faq/ 

Zieke leden/leiding
blijven thuis:

Wie ziek is of in de drie dagen voor een Chiro activiteit symptomen vertoont - hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen - blijft verplicht thuis. Experten hebben een lijst met risicogroepen opgesteld. Behoort jouw kind tot een risicogroep? Dan heb je de toestemming en een attest van een arts nodig om mee te kunnen spelen op de Chiro. We rekenen op u,  als ouder, om dit in orde te brengen. 

Download
Risicogroepen corona (pediatrie).pdf
Adobe Acrobat document 630.1 KB

Contactbubbels:

We delen onze Chirogroep op in drie bubbels van maximaal 50 personen. (Tito, Keti en Aspi mogen jammer genoeg niet meer naar de Chiro komen.) Een bubbel bestaat uit zowel leden als leiding. Binnen de bubbels moet er geen afstand worden gehouden en kan er normaal gespeeld worden. De leiding draagt wel de gehele zondagnamiddag een mondmasker. We voorzien extra hygiënemaatregelen en bewaren voldoende afstand tussen de verschillende bubbels.  

 

Zo zullen de bubbels eruitzien: 
Paarse bubbel: Kristallekes

Gele bubbel: Speelclub    Groene bubbel: Rakwi

 

Extra hygiënemaatregelen: We voorzien extra hygiënemaatregelen en hygiënemateriaal zoals zeep, reinigingsproducten, handgel, papierrollen, handschoenen, … Gelieve de hygiënemaatregelen in te oefenen met uw zoon/dochter. Deze vind je hieronder.

Download
Hygiënemaatregelen.pdf
Adobe Acrobat document 493.2 KB

Praktische info:

Locatie:

Elke zondag spelen er twee bubbels in het lokaal en verplaatst 1 bubbel zich naar een andere locatie. Hieronder vindt u op welke locatie de activiteit van uw zoon/ dochter zal plaatsvinden. Speelt uw kind op een andere locatie dan het Chirolokaal? Dan is het de bedoeling dat uw kind rechtstreeks naar deze locatie gaat. We verzamelen NIET op de Chiro.

Lokaal:

Mondmasker:

Ouders die hun kind brengen, dragen verplicht een mondmasker.

Mijn kind vertoont symptomen van Covid-19, wat nu?

  • Hou je kind thuis.
  • Raadpleeg je huisarts.
  • Contacteer de Groepsleiding (Margot: 0470/31.06.07 - Robbe: 0476/03.42.67) of de Volwassen Begeleiding (Bart: 0477/70.75.29 – Dorien: 0475/42.53.39). Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

Medische fiche:

Iedereen die naar de Chiro komt, moet een medische fiche invullen. Gelieve de medische fiche thuis af te drukken en deze ingevuld op zondag af te geven aan de leiding. U kan de medische fiche ook in de brievenbus van de Chiro steken (Parklaan 57). Kan jij thuis niet printen? Geen probleem, u kan zondag een leeg exemplaar vragen aan de leiding. 

 

LET OP: Vanaf oktober moet jouw medische fiche en overschrijving (€25/kind) in orde zijn.

Download
Medische fiche 2020- 2021.pdf
Adobe Acrobat document 141.0 KB