Corona-proof op zondag

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om van een Chirozondag een Corona-proof moment te maken! Lees zeker alles heel goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! STAY SAFE!

De belangrijkste maatregelen:

Algemene maatregelen overheid:

Respecteer steeds de huidige maatregelen. Voor meer informatie kan u terecht op: https://www.infocoronavirus.be/nl/faq/ 

Zieke leden/leiding
blijven thuis:

Wie ziek is of in de drie dagen voor een Chiro activiteit symptomen vertoont - hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen - blijft verplicht thuis. Experten hebben een lijst met risicogroepen opgesteld. Behoort jouw kind tot een risicogroep? Dan heb je de toestemming en een attest van een arts nodig om mee te kunnen spelen op de Chiro. We rekenen op u,  als ouder, om dit in orde te brengen. 

Download
Risicogroepen corona (pediatrie).pdf
Adobe Acrobat document 630.1 KB

GEEN bubbels:

Vanaf 1 september werden de maatregelen voor het jeugdwerk versoepeld en werken we niet meer met bubbels. Wel zullen we elke zondag de aanwezigheden bijhouden zodat contacttracing makkelijk kan verlopen.

Mondmasker:

Ouders die hun kind brengen, dragen verplicht een mondmasker.

Mijn kind vertoont symptomen van Covid-19, wat nu?

  1. Hou je kind thuis.
  2. Raadpleeg je huisarts.
  3. Contacteer de Groepsleiding of de Volwassen Begeleiding. Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

Extra hygiënemaatregelen: We voorzien extra hygiënemaatregelen en hygiënemateriaal zoals zeep, reinigingsproducten, handgel, papierrollen, handschoenen, … Gelieve de hygiënemaatregelen in te oefenen met uw zoon/dochter. Deze vind je hieronder.

Download
Hygiënemaatregelen.pdf
Adobe Acrobat document 493.2 KB

contact met externen:

Enkel indien er geen afstand gehouden kan worden tegenover externen zullen zowel leden 12+ als leiding een mondmasker moeten dragen.